yoreM | Digital in Real Estate

yoreM is het online marketing bureau van Synchroon. yoreM digitaliseert het proces van de verkoop van nieuwbouwprojecten met behulp van websites, online adverteren, contentmarketing en yoreCRM. Een zelfstandige en onafhankelijk bedrijf die opereert in de vastgoedsector.

Over yoreM

Digitaal in alles wat we doen. Digitale bijeenkomsten met collega’s, eten bestellen via een app of je favoriete series streamen via Netflix. Digitaal kent een enorm gebruiksgemak; thuis vanaf de bank bij de open haard en alles met slechts één druk op de knop. yoreM is digitaal in de verkoop van nieuwbouwwoningen. Door te sturen op data weten wij de woningzoekers feilloos te vinden en zorgen wij voor hetzelfde gebruiksgemak als bij Google, Netflix of Coolblue.

yoreM digitaliseert het proces van de verkoop van nieuwbouwwoningen met websites, online adverteren, contentmarketing en yoreCRM. yoreM biedt alle diensten aan die nodig zijn om in contact te komen met de doelgroep, een klantrelatie te ontwikkelen met de juiste woningzoekers en deze mensen te converteren tot woningkopers. Alles bij één partij, alles digitaal en op basis van digitale data. Door het volledige verkoopproces te digitaliseren zorgen wij voor een beter verkoopresultaat.

Digitale vastgoedmarketing

yoreM ontwikkelt websites voor een goede online vindbaarheid. Met behulp van online advertentie campagnes kom je in contact met de juiste doelgroepen. Onze contentmarketing campagnes zorgen voor betrokkenheid. yoreCRM biedt de mogelijkheid om klanten en woningdata gemakkelijk op één plek beheren en woningzoekers maken hier een persoonlijk account aan om hun droomwoning te kopen.

 

yoreM is een partner voor het digitaliseren van een optimaal verkoopproces van nieuwbouwwoningen. Wij hebben kennis van de nieuwste technologieën en jarenlange ervaring met de verkoop van nieuwbouwprojecten. Hierdoor maakt yoreM het mogelijk om het gehele verkoopproces van nieuwbouwprojecten te digitaliseren en te sturen op data om te komen tot een beter verkoopresultaat.

Benieuwd wat yoreM voor jou kan betekenen?