ROUTE NAAR SYNCHROON


Met de trein

Synchroon is gevestigd op de 14e etage van het WTC Utrecht, pal naast het Centraal Station.
Op het station houdt u uitgang ‘Jaarbeurs’ aan. Dankzij de speciale entree op het Centraal Station, loopt u vanuit de stationshal direct het WTC in waar de receptie van het WTC zich bevindt. U treft daar ook de liften naar de 14e etage aan.

Route te plannen


Met de fiets

Utrecht is in 2017 verkozen tot de op één na meest vriendelijke fietsstad ter wereld. Ons kantoor is goed per fiets te bereiken en het is nog gezond ook!
Onder het WTC bevindt zich de grootste inpandige fietsenstalling van Europa waar u gemakkelijk uw fiets kunt stallen.

Route te plannen


Met de auto

Naast het WTC treft u parkeergarage Croeselaan aan. In uw navigatie kunt u het beste het adres Croeselaan 14 intoetsen, zo rijdt u de juiste kant van de Croeselaan in. De ingang van de parkeergarage bevind zich aan de rechterkant van de weg voorbij de Rabobank. Wanneer u de parkeergarage uit loopt, ziet u recht voor u het Beatrix Theater, links daarvan ziet u de entree van het WTC (tussen de supermarkt Spar en restaurant Metro City Kitchen in). Via de roltrap komt u op de tweede etage waar de receptie van het WTC zich bevindt. U treft daar ook de liften naar de 14e etage aan.

Mocht u een verouderde versie van uw navigatiesysteem gebruiken dan raden wij aan om via Google Maps te navigeren. Hierdoor heeft u de meest recente, en vooral juiste route naar de parkeergarage.
Microsoft kaartenRouteApple kaartenRouteGoogle mapsRoute

Contact

Synchroon

Stadsplateau 14
3521 AZ Utrecht

Postbus 431
3500 AK Utrecht

info@synchroon.nl
+31 (0) 88 010 57 00

Synchroon B.V. is onder nummer 24437966 ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Utrecht.