Concepten

Innovatie leidt tot vernieuwing en vernieuwing leidt tot nieuwe concepten. Concepten waarmee we willen verleiden. Waarmee we de wereld om ons heen een stukje mooier willen maken.

Gangen

Gangen - Synchroon

Gangen is een concept voor de aanpak van stadsranden en de ruimte tussen steden in. Het geeft op integrale wijze invulling aan belangrijke, actuele thema’s als biodiversiteit, klimaat en het landschap en biedt ruimte voor verrassende woonmilieus in de randen.
Het resultaat: een aantrekkelijke nieuwe stadsvorm, waarbij landschapsontwikkeling en woningbouw hand in hand gaan.

Bezoek gangen.nl

StadsBuiten

synchroon-met-de-stad-biodiversiteit

Stadsbuiten staat voor ‘een inspirerende plek om te leven’. Een plek die de dynamiek van stedelijk wonen verbindt met een veilige, geborgen,
groene woonomgeving en uitnodigt om samen te zijn.

Lees meer

Domūs

Domus

Domūs, een vernieuwend urban living concept gecreëerd met het oog op morgen. Doordacht ontworpen en duurzame appartementen, flexibele gemeenschappelijke ruimtes en slimme services die aansluiten bij de behoeftes van het moderne leven in de stad. The everyday living of tomorrow.

Lees meer

Hofleven

Hofleven - Synchroon

Hofleven staat voor samenleven met gelijkgestemden, gebaseerd op een aantal basisprincipes. Afhankelijk van de context kan Hofleven verschillende vormen aannemen, van stedelijk tot dorps.

Lees meer