Witt

Woerden
Wijs wonen in Woerden

Project info

WITT is een nieuwbouwplan met in totaal 112 koopwoningen op het voormalige Pels-terrein aan de Johan de Wittlaan in Woerden. Het project bestaat uit 38 eengezinswoningen en 74 appartementen, waarvan 25 appartementen in de sociale huursector vallen.

Het uitgangspunt is ‘groen, stedelijk wonen’: een stedelijke woonomgeving met een aantrekkelijke groene buitenruimte waar bewoners elkaar kunnen ontmoeten en kinderen veilig kunnen buitenspelen. De duurzame woningen worden gasvrij en natuurinclusief gebouwd en voorzien van zonnepanelen. Om regen op te vangen, worden waterbuffers aangelegd. Elektrische deelauto’s worden in het plan opgenomen om de parkeerdruk en de CO2 uitstoot, te verlagen. Vanwege de deelauto’s en de centrale ligging van het plan nabij het centraal station, is er een lagere parkeernorm dan gebruikelijk. Nieuwbouwproject Witt draagt daardoor bij aan toekomstbestendig en duurzamer Woerden: reizen met de trein en een auto delen in plaats van bezitten.

Het ontwikkelteam


Ontwikkelteam Witt bestaat uit Zecc architecten, Lithos bouw & ontwikkeling en Synchroon. In samenwerking met de gemeente Woerden.
Bezoek de project website

meer weten over Witt?

Neem dan contact op met onze verkoopmanager Mirjam Velthuis
Contact met Mirjam Velthuis of Contact met SYNCHROON