Zuiderpark

Tilburg
Wonen in een parkachtige omgeving heeft zo zijn charme; de deuren open, elkaar ontmoeten en spelen in het groen.

Project info

Zuiderpark is een nieuwe woonwijk in Tilburg. Zuiderpark bestaat uit vier groene pleinen waar in totaal 200 nieuwbouwwoningen rondom worden gebouwd. Groot genoeg voor een buurt, klein genoeg voor een gezéllige buurt. Het realiseren van de woningen gebeurt in drie fases. Met het realiseren van de woningen in fase 3 wordt de wijk Zuiderpark dan ook afgerond. De pleinen vormen het uitgangspunt voor het bouwen van de aangrenzende huizen. Zo blijft het overzichtelijk en heb je als eerste bewoners gelijk een fijne omgeving.

Begin 2017 is de bouw van fase 1 gestart. Fase 1 bestaat uit 35 koopwoningen en 46 vrije sector huur woningen. Pensioenfonds van de Metalektro (PME) heeft in deze fase via Syntrus Achmea Real Estate & Finance, 46 huurwoningen gekocht.

In de tweede fase, waarvan de bouw 3e kwartaal 2017 is gestart, komen 36 koopwoningen en 37 vrije sector huur woningen. PME heeft ook in deze fase via Syntrus Achmea Real Estate & Finance, 37 huurwoningen gekocht.

Fase 3 is 4e kwartaal 2017 in verkoop gegaan en bestaat uit 38 eengezinswoningen.

Ontwikkelteam


Zuiderpark is een ontwikkeling van Consortium Stappegoor (een ontwikkelcombinatie tussen Synchroon en BPD). In samenwerking met de gemeente Tilburg.

meer weten over Zuiderpark?

Neem dan contact op met onze verkoopmanager Annemieke van Toor
Contact met Annemieke van Toor of Contact met SYNCHROON