5TRACKS

Breda
I'll be downstairs if you need me.

Project info

5TRACKS, vijf uitdagende productgroepen. Een dynamische mix van innovatieve concepten die elkaar versterken. Hier vind je precies wat je nodig hebt, wanneer je het nodig hebt. Van je eigen bureau tot een inspirerende kantoorvloer. Van je eigen urban appartement tot een onderscheidende hotelkamer. Van een laagdrempelige openbare huiskamer met events, tot een zakenrestaurant met klasse. Van sportschool, tot maatpak. En dit alles wordt verbonden door een park langs het spoor waarin je heerlijk kunt ontspannen.

Met 5TRACKS maken we een stedelijk, verrassend milieu, gericht op de wereldbestormers; zakelijk, ondernemend en initiatiefrijk, met een brede interesse, maar bovenal met plezier in wat zij doen. Van studenten en zzp’ers tot start ups en internationale topbedrijven. Hier kun je switchen, combineren en delen, zowel zakelijk als privé. Je wordt geïnspireerd, gestimuleerd om jezelf te ontwikkelen en ontmoet nieuwe mensen, maar bovenal bevind je je op een fijne plek waar je precies datgene kunt bereiken wat je op dat moment wilt.

Het ontwikkelteam


Het ontwikkelteam van 5TRACKS bestaat uit J.P. van Eesteren, Shift Architecture and Urbanism, Powerhouse Company, CULD, Edhv, yoreM en Synchroon. In samenwerking met de gemeente Breda.
Bezoek de project website

meer weten over 5TRACKS?

Neem dan contact op met onze projectontwikkelaar Natalie Neary
Contact met Natalie Neary of Contact met SYNCHROON