Nelson

Amsterdam
Groen wonen in een stadse wijk

Project info

Nelson Amsterdam

Tussen het winkelcentrum Amsterdamse Poort en het uitgestrekte Nelson Mandelapark in Amsterdam Zuidoost verrijst Nelson, een nieuwbouwontwikkeling zo veelzijdig als het gebied zelf. Met circa 440 koop- en huurappartementen verspreid over vijf deelgebouwen biedt Nelson een thuishaven voor ieder wat wils. Nelson zal niet alleen interessant zijn voor voor wie de stad geen geheimen meer kent, maar ook voor iedereen die juist nog alles wil ontdekken. Met cultuur, horeca, sport en recreatie binnen handbereik hoef je niet te kiezen: it’s all yours.

Zelfbewust en optimistisch. Dat is Nelson. Met aandacht voor de omliggende omgeving ontwierpen de architecten vijf unieke gebouwen die opgaan in het landschap. Het karakter van de straat, het plein of het groen waar de gebouwen aan liggen, zie je terug in het ontwerp. Daardoor ontstaat een perfecte menging van drie leefsferen: stedelijk wonen, wonen in/nabij het groen en wonen aan het cultuurplein. Ondanks hun individuele karakter zijn de gebouwen onlosmakelijk met elkaar verbonden. De levendige architectuur, moderne materialen en lichte kleuren maken Nelson tot een eenheid, een verbindende factor in een dynamisch gebied.

Nelson Smile
Binnenkort wordt gestart met de verkoop van de eerste appartementen in Nelson, namelijk Nelson Smile. Nelson Smile is een prachtig gelegen woongebouw met 110 koopappartementen. Het gebouw is direct aan het Nelson Mandelapark gelegen.
Bezoek de project website

meer weten over Nelson?

Neem dan contact op met onze verkoopmanager Wim Polman
Contact met Wim Polman of Contact met SYNCHROON