HEROES

Amsterdam
Een ensemble van drie fraai ontworpen woongebouwen die elk een internationale allure uitstralen door de vorm en lichte gevelsteen.

Project info

HEROES Amsterdam is gerealiseerd op een unieke plek, aan de Urban Sport Zone en het park van Zeeburgereiland. Het is een prachtig plan met 3 woongebouwen (Goud, Zilver & Brons). In totaal 151 appartementen, waarvan er 65 zijn verkocht. Onder de gebouwen bevindt zich een grote parkeerkelder, waarmee het zoeken van een parkeerplaats tot het verleden behoort. En dat binnen de ring van Amsterdam!

Het bijzondere van HEROES Amsterdam is de veelzijdigheid in woningaanbod. Koop of huur, groot of iets kleiner; er is voor iedereen iets te vinden. De woonoppervlaktes van de koopappartementen lopen uiteen van circa 74 tot maar liefst 218 m². Er kon een keuze worden gemaakt uit 3-, 4- en zelfs een aantal 5-kamerappartementen. Twee dingen hebben de appartementen in ieder geval met elkaar gemeen: een royale buitenruimte in de vorm van een ruim balkon of prachtig terras en een vrij uitzicht over het buiten-IJ of de directe omgeving.

Het ontwikkelteam


Ontwikkelteam Heroes bestaat uit Arons en Gelauff architecten, Altera Vastgoed en Synchroon. In samenwerking met de gemeente Amsterdam.

meer weten over HEROES?

Neem dan contact op met onze verkoopmanager Wim Polman
Contact met Wim Polman of Contact met SYNCHROON