theme logo

HEROES

Amsterdam

Een ensemble van drie fraai ontworpen woongebouwen die elk een internationale allure uitstralen door de vorm en lichte gevelsteen.

HEROES

Amsterdam

HEROES Amsterdam is gerealiseerd op een unieke plek, aan de Urban Sport Zone en het park van Zeeburgereiland. Het is een prachtig plan met 3 woongebouwen (Goud, Zilver & Brons). In totaal 151 appartementen, waarvan er 65 zijn verkocht. Onder de gebouwen bevindt zich een grote parkeerkelder, waarmee het zoeken van een parkeerplaats tot het verleden behoort. En dat binnen de ring van Amsterdam!

Het bijzondere van HEROES Amsterdam is de veelzijdigheid in woningaanbod. Koop of huur, groot of iets kleiner; er is voor iedereen iets te vinden. De woonoppervlaktes van de koopappartementen lopen uiteen van circa 74 tot maar liefst 218 m². Er kon een keuze worden gemaakt uit 3-, 4- en zelfs een aantal 5-kamerappartementen. Twee dingen hebben de appartementen in ieder geval met elkaar gemeen: een royale buitenruimte in de vorm van een ruim balkon of prachtig terras en een vrij uitzicht over het buiten-IJ of de directe omgeving.

Programma

151 Koop- en huurappartementen 200m2Aanleunwoning

Status

Opgeleverd

Oplevering

Q1 2019

Deel dit project

in samenwerking met

  • Synchroon logo

meer weten over HEROES?

Neem dan contact op met onze verkoopmanager Wim Polman

Contact met Wim Polman of Contact met SYNCHROON
Meld je vrijblijvend aan!

Plan je reis naar Synchroon


Plan mijn reis

Close search