Synchroon start Domūs Living Houthaven in Amsterdam

12 maart 2020
Utrecht

Domūs Living – Everyday living of tomorrow

Synchroon heeft Domūs Living ontwikkeld in samenwerking met Shift Architecture & Urbanism. De merkidentiteit is van …,staat creative agency.

Domūs Living staat voor een andere manier van wonen en leven in de stad en biedt een antwoord op huidige stedelijke trends en veranderende woonbehoeftes van inwoners.

De appartementen maken maximaal gebruik van de ruimte door slimme oplossingen met het interieur, zoals geïntegreerde meubels en kasten. Het gebouw biedt een gemeenschappelijke multifunctionele huiskamer, een kookruimte en een ruim groen dakterras. Aanvullende services en voorzieningen bieden bewoners wat zij nodig hebben, wanneer zij dat nodig hebben. Ruimte voor interactie tussen bewoners maakt spontane of geplande bijeenkomsten mogelijk en vergemakkelijkt sociaal contact.

Domūs Living combineert individueel woongenot met de voordelen van een sociale gemeenschap dichtbij. Het concept past goed in de strategie van Synchroon om met innovatieve oplossingen voor de opgave in steden te komen.

www.domusliving.nl

Bouw 53 duurzame woningen Kop van Waal in Tiel officieel van start
Bouw De Eilanden in Zevenhuizen Zuid, van start