Start verhuur horeca-units Residence Vinkenplein, Bilthoven

27 november 2018
Utrecht

Samen met belegger Residence Vinkenplein hebben wij project ‘Residence Vinkenplein’ in Bilthoven ontwikkeld. Een L-vormig nieuwbouwproject bestaande uit ca. 30 luxe huurappartementen, ca. 1740 m2  commerciële ruimte t.b.v horeca en een ondergrondse parkeergarage voor de huurappartementen.

Juni 2018 is de nieuwbouw gestart en de oplevering staat gepland voor september 2019. [SYN_IMAGE]

Vinkenplein

Het Vinkenplein, gelegen midden in het bestaande centrum van Bilthoven, transformeert komend jaar naar een groene dorpsbrink met Residence Vinkenplein en een bijzonder horecapaviljoen als eyecatcher(s). Het horecapaviljoen heeft een hedendaagse basisvorm en een kenmerkende vormgeving in staal en glas. Met de vernieuwing van het Vinkenplein ontstaat in Bilthoven een uniek en centraal gelegen horeca-, woon- en verblijfsgebied.

Verhuur

De verhuur van ca. zes horeca-units alsmede de verhuur van het horecapaviljoen is gestart. De units worden casco, inclusief zonwering, opgeleverd en variëren in groottes. De units bevinden zich naast elkaar op de begane grond. Het horecapaviljoen bevindt zich op het aangrenzende plein. Tevens is er de mogelijkheid tot aanvraag van een additionele vergunning voor een gedeeltelijk terras op het plein.

Kijk voor meer informatie over Residence Vinkenplein op: www.vinkenpleinbilthoven.nl

Opening Jumbo Foodmarkt Tilburg
Pompenburg Rotterdam wordt verleidelijk stuk stad