Start bouw KJ gebouw

31 maart 2023
Utrecht

Direct naast CS Den Haag starten Amvest, Synchroon en J.P. van Eesteren dit jaar met de bouw van het KJ gebouw. Twee 90 meter hoge woontorens met 396 woningen, maar ook een stadshal onder het gebouw met voorzieningen, horeca en winkels maken onderdeel uit van het KJ gebouw en geven het KJ plein een nieuwe impuls!

De riante stadshal op de begane grond heet reizigers welkom en zorgt ervoor dat zij hun route optimaal van en naar het station kunnen vervolgen. Daarnaast komen er in de stadshal ook ruimtes voor Haagse horeca en winkels. Dit maakt het nieuw te vormen KJ plein tot een echt verblijfsplein. De ondergrondse fietsenstalling komt in de stadshal uit.

Het woningaanbod in het KJ gebouw bestaat uit 123 koopwoningen, 222 vrije sector huurwoningen en 51 sociale huurwoningen die worden afgenomen en verhuurd door Amvest Residential Core Fund. Door de ligging naast het CS Den Haag en fietsvoorzieningen, worden in het KJ gebouw geen parkeerplaatsen gerealiseerd.

Partners KJ gebouw: Synchroon, Amvest, J.P. van Eesteren, gemeente Den Haag, Powerhouse Company, Delva Landscape Architects

https://www.kjresidences.nl/

Synchroon lanceert gids ‘Natuurinclusief Ontwikkelen’
5TRACKS Breda bereikt hoogste punt!