Eerste Synchroon College Tour succesvol!

22 februari 2018
Utrecht

Donderdag 15 februari was onze eerste Synchroon College Tour. De college tours staan in het teken van inspireren en kennis delen over onderwerpen uit  ons vakgebied Projectontwikkeling. Afgelopen donderdag was een succesvolle aftrap met als onderwerp ‘conceptontwikkeling’.

Bekijk het filmpje van een korte impressie van de middag.

In de eerste college tour vertelde Job Keja, oprichter van Skonk, over zijn vak als conceptontwikkelaar. Startend bij het begin van zijn carrière, nam Job ons mee in de verschillende concepten en projecten waar hij aan heeft gewerkt. Onder andere de concepten voor onze projecten Wisselspoor in Utrecht en 5TRACKS in Breda, waar Skonk met een visie vanuit de locatie en de doelgroepen, een nieuwe gebiedsidentiteit ontwikkeld heeft.

Met het inspirerende voorbeeld BAUT liet Job ons de meerwaarde zien van branding en placemaking. Maar ook minder succesvolle voorbeelden en de lessen die we daaruit kunnen leren werden openlijk besproken. Na afloop was er een borrel en gelegenheid om Job nog vragen te stellen.

Een inspirerende bijeenkomst en goede start voor een nieuwe reeks college tours!

De eerstvolgende Synchroon College tour vindt plaats in ons nieuwe kantoor: WTC in Utrecht. Wil je hier bij zijn? Houd onze website en socials in de gaten voor meer informatie.

Boston & Seattle eerste woontorens met drie duurzaamheidscertificaten
Overeenkomst eerste XS Deluxe appartementen in de Houthaven Amsterdam, getekend