Bouw Het Fortuyn Voorschoten is gestart

7 november 2022
Utrecht

Synchroon is gestart met de bouw van Het Fortuyn in Voorschoten.

Op het voormalige terrein van de Intratuin in Voorschoten wordt Het Fortuyn gerealiseerd. In totaal 96 eengezinswoningen en 33 sociale huurappartementen.

Wethouder Van der Elst van gemeente Voorschoten gaf onder toeziend oog van toekomstige bewoners, projectbetrokkenen en direct omwonenden, het officiële startsein voor de start van de bouw.

Het Fortuyn van Voorschoten bestaat uit een breed scala aan woningen en woningtypen, van geschakelde woningen tot twee-onder-één kapwoningen en enkele vrijstaande villa’s. De woningen zijn gelegen in een prachtige natuurlijke omgeving waarbij fraaie lanen, wadi’s, groene plantsoenen en de oever van de Korte Vliet beeldbepalend zijn. Het Fortuyn van Voorschoten wordt daarmee een aantrekkelijke, toekomstbestendige woonwijk. Zeinstra Veerbeek Architecten is verantwoordelijk voor het ontwerp van Het Fortuyn.

Het Fortuyn is een ontwikkeling van Synchroon in nauwe samenwerking met gemeente Voorschoten. Bouwbedrijf Niersman B.V. uit Voorschoten is verantwoordelijk voor de realisatie. Woningcorporatie De Sleutels is eigenaar van de sociale huurwoningen.

www.het-fortuyn.nl.

Site Practice wint Next Step Program editie IV
Bouw gestart van Plan G Deventer