Bouw Finest of Ockenburgh in Den Haag, gestart

31 oktober 2018
Utrecht

Dinsdag 30 oktober vierden wij samen met kopers en projectbetrokkenen, de start bouw van 78 appartementen verdeeld over vijf appartementengebouwen, in het plan Finest of Ockenburgh in Kijkduin, Den Haag.

De 78 luxe en duurzame appartementen worden gesitueerd tussen de Kijkduinsestraat en de Wijndaelerduin (voormalig tennispark Waldeck). In totaal bestaat de ontwikkeling uit 48 vrijesector- huurappartementen, welke zijn aangekocht door Amvest Investment Management voor één van haar klanten, en 30 koopappartementen.

Als afronding van het volledige plan zullen in een latere fase ook nog eens 54 luxe, ruime twee- en vier-onder-één-kapwoningen worden aangeboden.

Henk Harms, directeur Ontwikkeling & Realisatie DSO bij de Gemeente Den Haag, stortte samen met Willem van Zanten van Giesbers en Hans Bootsma van Synchroon, een betonvloer. Aansluitend was er een borrel waarbij toekomstige bewoners nader kennis met elkaar konden maken.

MIX Architectuur uit Ede is verantwoordelijk voor het ontwerp van Finest of Ockenburgh. Naast de luxe uitstraling en het duurzame karakter is bij de ontwikkeling ook veel rekening gehouden met de aanwezige, natuurlijke kwaliteit van de directe omgeving. Giesbers Rotterdam Bouw B.V. neemt de bouw van de 78 appartementen voor haar rekening.

Kijk voor meer informatie op: www.finestofockenburgh.nl

Bouw Spaarnelicht in Heemstede, officieel van start
Opening Jumbo Foodmarkt Tilburg