Bouw Centrumplan Zevenbergen officieel gestart

16 juli 2020
Utrecht

Synchroon en bouwbedrijf Hazenberg zijn woensdag 15 juli officieel gestart met de bouw van Centrumplan Zevenbergen.

In het centrum van Zevenbergen, op de hoek van de Molenstraat, de Doelstraat en grenzend aan de Markt, wordt een nieuwbouwcomplex gerealiseerd. Een kleinschalig, binnenstedelijk woongebied bestaande uit 21 koopappartementen met ca. 3.000 m2 winkels en horecagelegenheden in de plint van het gebouw en een parkeergarage.
De winkels zijn verkocht aan Geveling en grotendeels verhuurd aan Kruidvat en Dirk.
De verkoop voor de 21 woningen is reeds gestart en het animo is groot.

Wethouder Brummans van de gemeente Moerdijk, sloeg symbolisch de eerste heipaal: “Veel Zevenbergenaren hebben mooie herinneringen aan deze plek. De historie van het stadshart leeft voort in de nieuwbouw, die met zijn klassieke uitstraling prachtig past in de omgeving. Met het dierbare verleden in gedachten schrijven we vandaag een stukje nieuwe geschiedenis van Zevenbergen.”

Directeur Henri van Dam (Synchroon): “Wij zijn blij dat de bouw van Centrumplan Zevenbergen nu officieel is gestart; een belangrijke bouwsteen voor een toekomstbestendig centrum voor alle inwoners van Zevenbergen en omgeving. De gemeente heeft een hele belangrijke bijdrage geleverd in de verwerving van alle benodigde percelen; we zijn dan ook blij dat wethouder Brummans de eerste paal voor ons heeft geslagen. Centrumplan Zevenberg past uitstekend in onze strategie om mooie, binnenstedelijke projecten te ontwikkelen.”

Centrumplan Zevenbergen is een ontwerp van Groeneweg van der Meijden architecten. Bouwbedrijf Hazenberg is verantwoordelijk voor de realisatie van het plan.

Er zijn nog winkelunits beschikbaar. Voor meer informatie hierover kunt u terecht op: www.hureninzevenbergen.nl
Voor meer informatie over de woningen kunt u terecht op: www.centrumplanzevenbergen.nl.

Synchroon en Focus Real Estate investeren in de toekomst van de Plaspoelpolder, Rijswijk
Westwijk Rooted wint ontwerpprijs Panorama Lokaal Vlaardingen