5TRACKS Breda bereikt hoogste punt!

5 april 2023
Utrecht

Ontwikkelcombinatie Synchroon en J.P. van Eesteren hebben deze mijlpaal 4 april jl. feestelijk gevierd met wethouder Daan Quaars en projectbetrokkenen.

De contouren van dit nieuwe stuk Breda tekenen zich inmiddels duidelijk af. 5TRACKS staat voor verbinding met goede infrastructuur naar de Randstad en de Benelux, met de (virtuele) wereld, met een ondernemende community, met de stadscultuur én met jezelf.

De WELL-certificering, het groene park en de gym dragen namelijk bij aan een goede balans tussen werk en privé. Dit wordt steeds belangrijker voor werkgevers. 5TRACKS is een plek waar iedereen het beste uit zichzelf kan halen, binnen een ecosysteem dat het nieuwe ondernemen versterkt.

In het kader van de certificering voor het WELL-gezondheidskeurmerk zijn de gebouwen getoetst aan honderd eisen verdeeld over zeven thema’s: lucht, water, voeding, licht, fitness, comfort en geest. Dit verzekert huurders van werkruimte in een weldadige werkomgeving. Naast reguliere kantoren zijn er ook serviced offices, volledig gemeubileerd en beschikbaar op flexibele basis. Ook kan gebruik worden gemaakt van gedeelde meeting rooms en co-working space. Dit alles wordt ondersteund door een hospitality concept dat huurders volledig ontzorgt.

Er zijn nog ruimtes beschikbaar: www.5tracksbreda.com

Start bouw KJ gebouw
STEKK; BETAALBARE RUIMTE VOOR SOCIALE PIONIERS IN DE BUURT