theme logo

Innovaties

Wij vinden het onze maatschappelijke plicht om te innoveren, na te blijven denken hoe we bij kunnen dragen aan een duurzame en plezierige leefomgeving.

Innovatie leidt tot vernieuwing. Vernieuwing leidt tot nieuwe concepten. Concepten waarmee we onze klanten willen verleiden en waarmee we de wereld om ons heen een beetje beter willen maken.

XS Deluxe

Het micro-appartement in de stad

De stad wordt steeds minder toegankelijk voor mensen die graag in de stad willen wonen. Het binnenstedelijk wonen is erg populair en de prijzen stijgen daardoor fors. Wij introduceren daarom een nieuwe woonvorm: XS Deluxe.

Een compact appartement, prettig om in te wonen door het flexibele interieur en het slimme ruimtegebruik. Een innovatieve stedelijke woonvorm die aansluit op de woonwens van de nieuwe stedeling. Naast een scherp prijsniveau biedt XS Deluxe kansen op het gebied van duurzaamheid. Compacte appartementen in combinatie met het delen van voorzieningen in het gebouw zelf, zoals bijvoorbeeld een kookstudio, wasserette, bergruimte, werkplekken en misschien wel een rooftop jacuzzi, maken het mogelijk efficiënt om te gaan met ruimte, energie en materiaal.

XS Deluxe; zo blijft de stad een leuke plek om te leven

Bezoek de website

Ozive

Voor de toekomst van ons verleden

Ozive is een initiatief van drie topspelers in de markt: Synchroon, HEVO en Nico de Bont. Door de handen ineen te slaan leveren ze een bijdrage aan de ontwikkeling en het behoud van monumentaal vastgoed. Elke organisatie heeft met haar specifieke kennis en ervaring haar sporen verdiend in het herbestemmen van deze objecten. Synchroon als projectontwikkelaar, HEVO als huisvestingsadviseur en Nico de Bont als restauratie aannemer.
Door bundeling van kennis, kunde en ervaring van drie gerenommeerde bedrijven op het gebied van herbestemming kan een opgave multidisciplinair worden benaderd. Een unieke aanpak in de huidige markt, waarin iedere partij vanuit haar eigen professie oplossingen bedenkt. Integratie leidt tot innovatie en vernieuwing, waardoor herbestemmingsinitiatieven van de grond kunnen komen.

Bezoek de website

E-house

Een betere wereld begint vandaag

De woningmarkt heeft de laatste decennia grote ontwikkelingen doorgemaakt. Van de arbeiderswoningen in de jaren ’30 tot de VINEX-wijken eind 20e eeuw. We staan op een keerpunt. Niet meer woningen bouwen, maar anders bouwen. Standaardisatie in productie, meer keuzevrijheid voor bewoners en energieneutraal wonen hebben de toekomst. Als ontwikkelaar denken wij bewust na over de wereld van morgen en over hoe wij daar een bijdrage aan kunnen leveren. Het E-House van Synchroon geeft invulling aan bewust en energieneutraal wonen. Een degelijke en robuuste woning, die geen gebruik maakt van fossiele brandstoffen. Een woning die haar eigen energie opwekt zonder ingewikkelde installaties. Kortom: een woning die energie geeft en aangenaam is om in te wonen!

Bekijk brochure

Meld je vrijblijvend aan!

Plan je reis naar Synchroon


Plan mijn reis

Close search