Innovaties

Wij vinden het onze maatschappelijke plicht om te innoveren, na te blijven denken hoe we bij kunnen dragen aan een duurzame en plezierige leefomgeving.

Innovatie leidt tot vernieuwing. Vernieuwing leidt tot nieuwe concepten. Concepten waarmee we onze klanten willen verleiden en waarmee we de wereld om ons heen een beetje beter willen maken.

XS Deluxe

De manier waarop we informatie consumeren is door het internet voorgoed veranderd. Online opvallen én veroveren is door de stortvloed aan prikkels die we dagelijks te verwerken krijgen een hele kunst. yoreM verstaat dat ambacht in wording als geen ander. Wij snappen dat er mobiel andere veroveringswetten gelden dan op een tablet, laptop of desktop. Zie yoreM maar als de moderne Casanova; een pionier op het gebied van online vastgoedmarketing die op een veroveringstocht gaat voor jou.

yoreM is een expert in het meenemen van consumenten op een onvergetelijke online reis. Met specialismen in WebsitesOnline Adverteren en Data & Onderzoek weten we precies waar we de mensen naar wie jij op zoek bent treffen en raken.

Bezoek de website

Ozive

Ozive is een initiatief van drie topspelers in de markt: Synchroon, HEVO en Nico de Bont. Door de handen ineen te slaan leveren ze een bijdrage aan de ontwikkeling en het behoud van monumentaal vastgoed. Elke organisatie heeft met haar specifieke kennis en ervaring haar sporen verdiend in het herbestemmen van deze objecten. Synchroon als projectontwikkelaar, HEVO als huisvestingsadviseur en Nico de Bont als restauratie aannemer.
Door bundeling van kennis, kunde en ervaring van drie gerenommeerde bedrijven op het gebied van herbestemming kan een opgave multidisciplinair worden benaderd. Een unieke aanpak in de huidige markt, waarin iedere partij vanuit haar eigen professie oplossingen bedenkt. Integratie leidt tot innovatie en vernieuwing, waardoor herbestemmingsinitiatieven van de grond kunnen komen.

Bezoek de website

E-house

De woningmarkt heeft de laatste decennia grote ontwikkelingen doorgemaakt. Van de arbeiderswoningen in de jaren ’30 tot de VINEX-wijken eind 20e eeuw. We staan op een keerpunt. Niet meer woningen bouwen, maar anders bouwen. Standaardisatie in productie, meer keuzevrijheid voor bewoners en energieneutraal wonen hebben de toekomst. Als ontwikkelaar denken wij bewust na over de wereld van morgen en over hoe wij daar een bijdrage aan kunnen leveren. Het E-House van Synchroon geeft invulling aan bewust en energieneutraal wonen. Een degelijke en robuuste woning, die geen gebruik maakt van fossiele brandstoffen. Een woning die haar eigen energie opwekt zonder ingewikkelde installaties. Kortom: een woning die energie geeft en aangenaam is om in te wonen!

Bekijk brochure