yoreM Verovert Online!

yoreM is het online marketing bureau van Synchroon. Een zelfstandige start-up die opereert in de vastgoedsector.

Over yoreM

De manier waarop we informatie consumeren is door het internet voorgoed veranderd. Online opvallen én veroveren is door de stortvloed aan prikkels die we dagelijks te verwerken krijgen een hele kunst. yoreM verstaat dat ambacht in wording als geen ander. Wij snappen dat er mobiel andere veroveringswetten gelden dan op een tablet, laptop of desktop. Zie yoreM maar als de moderne Casanova; een pionier op het gebied van online vastgoedmarketing die op een veroveringstocht gaat voor jou.

Pioniers op het gebied van Online Vastgoed Marketing

yoreM is een expert in het meenemen van consumenten op een onvergetelijke online reis. Met specialismen in WebsitesOnline AdverterenData & OnderzoekA/B testingUser Experience design en Zoekmachine Optimalisatie weten we precies waar we de mensen naar wie jij op zoek bent treffen en raken.

yoreM levert haar diensten in de vastgoedsector: van projectontwikkelaars tot beleggers en van aannemers tot coöperaties. Als dochteronderneming van Synchroon heeft yoreM jarenlange ervaring in het vinden, verleiden en een relatie aangaan met huurders en kopers. Om klanten online te veroveren moet je rekening houden met verschillende zaken, onder andere met:

  • Via welke apparaten zijn jouw klanten online?
  • Wanneer zijn jouw klanten online?
  • Welke zoektermen gebruiken jouw klanten?

Vragen waarop de antwoorden gisteren anders waren dan vandaag. Vragen waarop yoreM de antwoorden weet door in te spelen op trends en ontwikkelingen en door online klantgedrag te monitoren. Met behulp van Websites, Online Adverteren en Data & Onderzoek vindt yoreM de juiste klanten bij jouw project.

Benieuwd wat yoreM voor jou kan betekenen?

Meld je vrijblijvend aan!

[homedna_form form_url=”https://synchroonbelangstelling.homedna.nl/” redirect_url=”/bedankt”]

Plan je reis naar Synchroon


Plan mijn reis